För er med hund i Kristianstad

Hej och hopp igen, alla mina härliga läsare och djurälskare, och välkomna tillbaka hit till min hörna av nätet där jag för det mesta skriver om saker som djur och fritid! Jag hoppas att ni har haft en bra helg och att ni alla ser fram emot en härlig vecka i det fina vädret. Idag så tänkte jag skriva lite om ett hundpensionat för er i Kristianstad, Hässleholm och Östra Göinge då det har varit någonting som jag vet att många av er har frågat efter. Jag vill absolut och utan tvekan rekommendera Kålaberga Hundpensionat där jag har haft min hund då det har krisat och det har varit hur bra som helst varje gång. Jag tycker att det är oerhört kul att ni alla vill ha rekommendationer av mig och att det är just mig som ni kommer till för det. Det känns väldigt kul att kunna bidra till någonting som jag verkligen tycker om, vilket är då bland annat hundar, djurliv och deras välmående och hälsa. Jag tycker att man som hundägare alltid ska vara beredd att kunna strunta i andra saker som kommer upp då man tar ett så oerhört stort ansvar då man skaffar en hund eller ett djur över huvud taget. Dock så finns det ju riktigt bra och trevliga ställen där man faktiskt kan lämna hunden där den kan trivas och ha kul under en kortare tid ifall man då verkligen behöver det. Jag är i alla fall väldigt nöjd med Kålaberga Hundpensionat och jag tycker utan tvekan att alla ni som nu befinner er eller bor i just Östra Göinge, Kristianstad eller Hässleholm bland annat ska höra av er dit ifall det nu är så att ni har det behovet.