Stay and Play Hundcenter AB

Nej men hallå och god morgon och välkommen in till min blogg. Det är fredag idag och det är veckans bästa dag, för då vet man att det är ett par dagars ledighet som hägrar bortom horisonten. Jag har alltid flera olika saker som jag känner att jag borde ta upp i bloggen, en sak som jag varit på gång att skriva om väldigt länge, men som ännu inte blivit av, är om ett hunddagis som min hund och jag tycker så mycket om. När jag insåg mitt behov av ett nytt hunddagis i Vallentuna med omnejd för min hund, började jag att se mig om efter ett sådant och fann då vad jag behövde när jag upptäckte ett hunddagis som heter Stay and Play Hundcenter AB. 

Det här är ett hunddagis för dem i Vallentuna och Täby med omnejder och som ligger så fint beläget vid Hägernäs Strand i Täby. Hundarna som kommer dit bryr sig nog inte om var någonstans dagiset är beläget, det de bryr sig om är att bli väl omhändetragna och stimulerade och bekräftade. Innan jag hittade det här hunddagiset hade jag min hund på ett annat hunddagis i närheten av Vallentuna. Jag tyckte inte om att hundarna stängdes in i mindre utrymmen, de är flockdjur som vill vara tillsammans. På Stay and Play Hundcenter är hundarna ihop i stora lokaler, och hundrummen är inredda med mysiga bäddar och soffor och liggplatser, allt för att varje hund ska finna sitt egna lilla revir samtidigt som de älskar den här gemenskapen i flocken som består både av hundar och människor, ja, personalen som jobbar där. Till er som behöver ett hunddagis i Vallentuna eller Täby eller däromkring vill jag varmt rekommendera er just det här hunddagiset.